voor inwoners, met gemeenten

Gevolgen corona en cursussen

Ook onze organisatie heeft te maken met de gevolgen van corona, bijvoorbeeld door werkzaamheden die door de maatregelen zijn uitgesteld en weer ingehaald moeten worden. Of door werkzaamheden die nu op een andere, meer arbeidsintensieve manier moeten plaatsvinden.

Daarbij geven wij prioriteit aan de individuele afspraken voor baby’s/kinderen/jongeren (met bijvoorbeeld gehoorscreening, onderzoek, vaccinaties etc.) en hun gezinnen. Om deze reden hebben wij helaas moeten besluiten om, in ieder geval tot 1 januari 2021, minder┬ácursussen en workshops aan te bieden.

Advies nodig over gezond opgroeien en opvoeden?

Heb jij op dit moment behoefte aan meer informatie over de opvoeding van je kind(eren)? Kun jij wel wat tips en advies gebruiken? Voor vragen en advies zijn wij op werkdagen bereikbaar per mail en/of telefoon.

Informatie

Daarnaast is er op onze website veel informatie te vinden over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld onze uitgebreide informatiefolder over de peutertijd. Ook kun je ons volgen op social media @JeugdGezinGV. We delen regelmatig actuele berichten over gezond opgroeien en opvoeden. Kijk maar eens!

Positief Opvoeden

Onze tips en adviezen zijn gebaseerd op Positief Opvoeden. Positief Opvoeden kan je helpen het gedrag van je kind beter te leren begrijpen waardoor je met elke situatie gemakkelijker kunt omgaan. Met een aanpak die rekening houdt met jouw situatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Positief Opvoeden. Zij bieden ook online cursussen aan die jou wellicht verder kunnen helpen.