voor inwoners, met gemeenten

Luisteren naar je baby

Wereldwijd maken alle baby’s dezelfde reflexgeluiden als ze huilen. Ze huilen – tot de leeftijd van 4 maanden – op een bepaalde manier bij honger, vermoeidheid, darmkrampjes, een boertje en onvrede aan de huid. Als je de verschillen tussen deze geluiden bij je baby herkent, kun je als ouder goed inspelen op wat je kind nodig heeft.

Volg de workshop

Speciaal voor (aanstaande) ouders van baby’s biedt Jeugd en Gezin de workshop Dunstan Babytaal. Deze workshop duurt 1,5 uur en helpt je om de verschillende huiltjes van te kind te leren kennen. We raden zowel vaders als moeders aan om de workshop te volgen. Dan kun je samen toepassen wat je hebt geleerd. Uiteraard is je baby ook van harte welkom!

LET OP!

In verband met de maatregelen om het coronavirus terug te dringen is besloten al onze workshops en cursussen tot en met juni 2020 te laten vervallen.

 

 

 

Locatie: Olmenlaan 14 te Bussum

Inloop van 9.30 – 10.00 uur (als je wilt is er dan gelegenheid tot meten en wegen van je baby)

Belangstelling voor deze cursus? Laat dit dan weten via het aanmeldformulier!

Kosten workshop: € 10,- per ouder(paar) -betaling per PIN voorafgaand aan de workshop!-

Download hier de flyer: Dunstan babytaal

Belangstelling

Voor meer informatie of aanmelden (uiterlijk 1 week voorafgaand aan de workshop!) kun je gebruikmaken van dit formulier, een mail sturen naar cursussen@jggv.nl of bellen naar het inhoudelijk spreekuur via (035) 692 63 50. De kosten voor de workshop zijn € 10,- per ouder(paar). Deze kosten dien je te voldoen door PIN-betaling tijdens de bijeenkomst!