voor inwoners, met gemeenten

Opvoeden is best een klus en het valt niet altijd mee om het leuk en ontspannen te houden. De workshops Positief Opvoeden geven je hierbij tips en trucs.

Volg een workshop

Voor ouders van 3-9 jarigen:

  • Omgaan met ruzie en agressie. Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn boos. Maar als dit vaak gebeurt, hebben ze jouw hulp nodig om dit te keren. Hoe pak je dat als ouder aan?
  • Leren luisteren. Iedere ouder kent momenten dat een kind niet luistert. Hoe leer je dat je kind op een positieve manier? Zodat het geen straf wordt en de sfeer prettig blijft?

Voor ouders van 10-15 jarigen:

  • Tieners laten meewerken. Als je te maken hebt met een tegendraadse puber is dat een hele uitdaging. Hoe ga je om met de idee├źn van je kind en je eigen wensen?
  • Omgaan met emoties. Tieners kunnen soms heftig reageren en emotioneel van streek raken. Hoe biedt je dan de juiste ondersteuning aan je kind?

LET OP!

In verband met de maatregelen om het coronavirus terug te dringen is besloten al onze workshops en cursussen tot en met juni 2020 te laten vervallen.

Belangstelling

Voor meer informatie of aanmelden (aanmelden uiterlijk 1 week voorafgaand aan de workshop!) kun je gebruikmaken van dit formulier, een mail sturen naar cursussen@jggv.nl of bellen naar het inhoudelijk spreekuur via (035) 692 63 50.

Deelname aan deze workshops is gratis.