voor inwoners, met gemeenten

Wij bieden advies, workshops en cursussen op basis van ‘Positief Opvoeden’. Op de website van www.positiefopvoeden.nl vind je meer informatie over deze aanpak bij de opvoeding. Via deze website kun je ook online cursussen volgen.

Stress bij opvoeden

De opvoeding van je kind levert soms stress op. Bijvoorbeeld als je kind thuis of op school ongewenst gedrag laat zien. Hoe herken je de oorzaken hiervan en hoe kun je juist het gewenste gedrag stimuleren? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook samen met andere ouders. Tijdens onze cursussen krijg je vaardigheden in het omgaan met lastig gedrag, manieren om de ontwikkeling van je kind te stimuleren en praktische handvaten.

Volg een cursus

Onze cursussen zijn op basis van ‘Positief Opvoeden’. Er zijn cursussen specifiek voor ouders van kinderen tot 12 jaar, bijvoorbeeld  Opvoeden, zo hou je het leuk  en ook voor ouders van tieners, bijvoorbeeld Communiceren met je puber, maar ook voor gescheiden ouders, te weten Positief Opvoeden (gescheiden ouders).

Naast cursussen kun je ook eenmalige bijeenkomsten volgen, zoals de workshops Positief Opvoeden.

Belangstelling

Voor meer informatie of aanmelden (uiterlijk 1 week voorafgaand aan de cursus!) kun je gebruikmaken van dit formulier, een mail sturen naar cursussen@jggv.nl of bellen naar het inhoudelijk spreekuur via (035) 692 63 50. De kosten voor de gekozen cursus staan vermeld op de website van de gekozen cursus. Deze kosten dien je te voldoen door PIN-betaling tijdens de eerste bijeenkomst!

Tip!: je kunt cursussen ‘Positief Opvoeden’ ook online volgen. Kijk voor meer informatie op www.positiefopvoeden.nl