voor inwoners, met gemeenten

Heb jij vragen over bijvoorbeeld seks, anticonceptie, gezond gewicht, pesten, alcohol, roken, omgaan met vrienden, ruzie met ouders, school en geld verdienen of schulden? Of zit je niet lekker in je vel? Dan kan je terecht bij jouwGGD.

Op jouwGGD vind je antwoord op vragen over je lichaam of dingen waar je liever niet thuis over praat. Hier kun je elke dag (anoniem) al je vragen stellen via chat of email.

Ook kan je er online hulpmodules en zelftesten vinden. In de zelfhulpmodules leer je meer over het onderwerp en krijg je tips die speciaal voor jou van toepassing zijn en je kunnen helpen. Bij de zelftests kan je bijvoorbeeld uitrekenen hoe lang je wordt, of hoeveel calorieën je ongeveer nodig hebt. De modules zijn gratis en helemaal privé.

> Ga naar JouwGGD

Jongerenteam regio Gooi en Vechtstreek

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar en herken jij je in een van onderstaande situaties?

  • Ik heb (nog) geen diploma op mbo niveau 2 of hoger
  • Ik zit op school maar mijn opleiding valt tegen
  • Ik werk, maar ik wil weer een opleiding volgen
  • Ik zit niet meer op school en ik heb geen werk
  • Ik weet niet wat ik wil en wat ik kan
  • Ik ben helemaal klaar met alle coronamaatregelen
  • Ik ……….

Het Jongerenteam luistert, denkt mee, ondersteunt en verwijst door. Samen zoeken we naar een goede oplossing voor jou. Dus woon jij in de regio Gooi en Vechtstreek en loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met het Jongerenteam van het Regionaal Bureau Leerlingzaken Gooi en Vechtstreek. Samen kijken we hoe je verder kunt komen!

Het Jongerenteam is ook te volgen op Instagram ‘Jongerenteam_GV’.