voor inwoners, met gemeenten

Cursus Communiceren met je puber

Publicatiedatum: 4 april 2018

Vind je het leuk om met andere ouders te praten over de opvoeding van je puber? Om informatie te krijgen over de ontwikkeling van tieners en over hoe je ’t in de puberteit gezellig houdt met elkaar? Dan kun je op vier avonden terecht bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek, locatie Bussum.

Communiceren met je puber

De cursus ‘Communiceren met je puber’ gaat in op positief contact met je kind. Je leert er meer over onderwerpen als veranderingen in de puberteit, manieren van opvoeden, valkuilen in de communicatie, overleggen en regels en grenzen stellen. De cursus is speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar.

Cursus start in mei

De cursus start op 29 mei in Bussum (Olmenlaan 14) en vindt op vier opeenvolgende dinsdagavonden plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursussen). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws