voor inwoners, met gemeenten

Cursus: Opvoeden, zo hou je het leuk – Oktober 2019

Publicatiedatum: 23 september 2019

Opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook lastig. Want wat doe je als je kind bijvoorbeeld niet wil luisteren of erg driftig is? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook gebruikmaken van tips en trucs van anderen. Dit kan bij Jeugd en Gezin tijdens de cursus ‘Opvoeden, zo hou je het leuk’.

Ervaringen delen

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin verschillende thema’s naar voren komen zoals positief aandacht geven, sturen & grenzen stellen en consequenties bij ongewenst gedrag. Daarbij krijg je elke keer praktische tips en handvatten waarmee je vervolgens thuis aan de slag kunt gaan. Ook kun je je vragen en ervaringen delen met andere ouders en zo kijken wat voor jou geschikte oplossingen zijn. ‘Opvoeden, zo hou je het leuk’ is speciaal voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Cursus start in oktober

De cursus start 17 oktober in Bussum (Olmenlaan 14) en vindt plaats op vier opeenvolgende donderdagen tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar (035) 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws