voor inwoners, met gemeenten

Leer meer over kinderen en emoties, volg SOS!

Publicatiedatum: 11 februari 2019

Kinderen zitten vol emoties en moeten nog leren hiermee om te gaan. Hoe pak je dat als ouder aan? Hoe geef je je kind ruimte maar stel je tegelijkertijd ook grenzen? Daarover gaat de cursus SOS -kinderen en emoties. Deze cursus bestaat uit drie afzonderlijke workshops die je als reeks, maar ook los van elkaar kunt volgen.

Boos, bang en bedroefd
SOS – kinderen en emoties is bedoeld voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar. In elke workshop staat een basisemotie centraal: boos, bang of bedroefd. Je kunt je aanmelden voor één van de bijeenkomsten, maar je bent natuurlijk ook welkom om de serie van drie te volgen. Tijdens de workshops krijg je informatie over de functie van de verschillende emoties. Ook wissel je handige tips en praktische handvatten uit hoe er mee om te gaan.

Maart/april
De cursus is op donderdag 7 maart (boos), 21 maart (bang) en 4 april (bedroefd) in Bussum op de Olmenlaan 14. Elke keer tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 10 euro per bijeenkomst per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursussen). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws