voor inwoners, met gemeenten

Lustrumfeest Mamacafé Huizen

Publicatiedatum: 30 mei 2018

Vrijdag 1 juni bestaat het Mamacafé Huizen 5 jaar. Om dit lustrumfeest te vieren zijn alle aanstaande en jonge ouders tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op ’t Holleblok 2A in Huizen.

Sinds 2013 is er elke vrijdagochtend een Mamacafé in wijkcentrum ‘t Holleblok. Een vast moment waarop zwangere vrouwen en ouders van baby’s en peuters elkaar kunnen ontmoeten. Om gezellig samen te praten, ervaringen te delen en tips & trucs uit te wisselen over het krijgen en hebben van een kind. Zo komen bij het Mamacafé alle gewone dagelijkse dingen voorbij die je als jonge ouder meemaakt bij het opvoeden van 0 tot 4-jarigen. Daarnaast staat er meestal ook een thema op het programma, bijvoorbeeld voorlezen, spelen, positief opvoeden of EHBO bij baby’s en kinderen. Dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ter ere van het lustrumfeest verzorgt Het Jonge Kind Centrum op vrijdag 1 juni in het Mamacafé de workshops ‘spelen samen met je baby’ en ‘spelen met je dreumes/peuter’. Leuke en interessante informatie, waar elke ouder wat aan heeft. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden de Facebookpagina mamacafehuizen.

Meer nieuws

Al het nieuws