voor inwoners, met gemeenten

Maak kennis met Dunstan Babytaal

Publicatiedatum: 21 augustus 2018

Krijg je bijna een baby of heb je net een baby gekregen? Maak dan kennis met Dunstan Babytaal. Speciaal voor (aanstaande) ouders biedt Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek de workshop Dunstan Babytaal op zaterdag 8 september.

De Australische Priscilla Dunstan ontdekte dat wereldwijd alle baby’s dezelfde reflexgeluiden maken als zij huilen. Tot de leeftijd van 4 maanden huilen zij op dezelfde manier bij honger, vermoeidheid, darmkrampjes, een boertje en onvrede aan de huid. Als je als ouder deze verschillen herkent, kun je makkelijker inspelen op wat je kind nodig heeft. Zo voelt je kind zich veilig en begrepen, wat belangrijk is voor een goede start!

Herken de huiltjes

De workshop Dunstan Babytaal duurt 1,5 uur en helpt je om de verschillende huiltjes van je kind te leren kennen. We raden zowel vaders als moeders aan om de workshop te volgen. Dan kun je samen toepassen wat je hebt geleerd. Neem ook gerust je baby mee, er is een voedingsruimte beschikbaar.

Praktische informatie

De workshop kost € 10,- per ouder(paar) en vindt plaats op zaterdag 8 september in Blaricum (Tydemanplein 5) van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl of te bellen naar (035) 692 63 50. Kijk voor meer informatie op www.jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws