voor inwoners, met gemeenten

Opvoeden, zo hou je het leuk

Publicatiedatum: 3 oktober 2017

Opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook lastig. Want wat doe je als je kind bijvoorbeeld niet wil luisteren of erg boos is? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook bespreken met andere ouders. Dit kan bij Jeugd en Gezin tijdens de cursus ‘Opvoeden, zo hou je het leuk’.

Ervaringen delen

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin verschillende thema’s naar voren komen: aandacht geven & prijzen, nee zeggen & verbieden, straffen, negeren en apart zetten. Door deze onderwerpen met andere ouders te bespreken, kun je ervaringen delen en kijken wat voor jou ook een geschikte oplossing kan zijn. ‘Opvoeden, zo hou je het leuk’ is speciaal voor ouders met kinderen van 3 tot 12 jaar.

Cursus start in november

De cursus start 1 november in Bussum (Burg. de Bordesstraat 80) en vindt plaats op vier opeenvolgende woensdagavonden tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

Meer nieuws

Al het nieuws