voor inwoners, met gemeenten

Ouderavond ‘Praten met je kind over alcohol, roken en blowen’

Publicatiedatum: 22 januari 2020

Naarmate kinderen ouder worden, brengen zij steeds meer tijd door met vrienden en leeftijdsgenoten. Ouders hebben soms het gevoel dat wat je zegt of doet er eigenlijk niet meer toe doet. Maar is dat ook zo? Op donderdagavond 6 februari organiseren Jellinek en GGD Gooi en Vechtstreek een ouderavond over alcohol, roken en blowen. Ouders van jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar uit de regio zijn van harte welkom.

Hoe ga je als ouder in gesprek met je kind over alcohol, roken of blowen? Helpt het om grenzen te stellen of wordt het daardoor alleen maar spannender? Hoe staan andere ouders hierin?

Antwoorden op deze vragen komen aan bod tijdens de ouderavond ‘praten met je kind over alcohol, roken en blowen’. Tijdens de avond komen allerlei alledaagse dilemma’s naar voren, die levendig worden uitgebeeld met interactief theater.

De avond vindt plaats op donderdagavond 6 februari 2020 van 19.30-21.00 uur bij GGD Gooi en Vechtstreek (inloop vanaf 19.00 uur), Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum. De toegang is gratis. Ouders kunnen zich aanmelden via www.ggdgv.nl/ouderavond.

Meer nieuws

Al het nieuws