voor inwoners, met gemeenten

Opvoeden is voor elke ouder een uitdagende en inspirerende opdracht. Heb je vragen over opvoeden of loopt niet alles even makkelijk? Dan kun je altijd bij ons terecht. Praat gerust met de jeugdarts, jeugdverpleegkundige of gezins- en opvoedcoach over je gevoelens, gedachten en moeilijke situaties. Als je dat wilt, denken we met je mee.

GroeiGids

Ben je op zoek naar betrouwbare opvoedinformatie? Neem dan een kijkje op de landelijke website www.groeigids.nl. Daar vind je informatie over elke fase van het ouderschap, van kinderwens tot jongvolwassene. Als je de bijbehorende GroeiGids app downloadt, heb je deze informatie altijd bij de hand. Een aanrader!

Bekijk het introductiefilmpje over de GroeiGids app:

Aanbod in de regio

In de regio Gooi en Vechtstreek bieden we jou een divers aanbod aan ondersteuning bij de opvoeding. We kunnen tips en ondersteuning geven met behulp van Positief Opvoeden. Speciaal voor ouders met een pasgeboren baby is er het programma Stevig Ouderschap. Of klik hieronder voor meer informatie over de Ontmoetingscafés, cursussen en trainingen of de opvoedvraag van de maand.

Vraag van de maand

Elke maand beantwoorden wij een opvoedvraag in de rubriek Vraag van de maand.

Ontmoetingscafés

Om andere ouders te ontmoeten, ben je welkom bij de Mamacafés.

Cursussen

Krijg adviezen en tips over gezond opgroeien en opvoeden tijdens onze cursussen.

Scheiding

Ook voor vragen rondom opvoeding en een (echt)scheiding kun je bij Jeugd en Gezin terecht.