voor inwoners, met gemeenten

Om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten, ben je welkom bij de Mama- en OuderKindCafés. Dit zijn inloopochtenden voor ouders/verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is koffie, thee, speelgoed en gezelligheid. Soms is er een activiteit of een thema met een spreker. Je hoeft je niet aan te melden en kunt (gratis) binnenlopen.

Mamacafé Huizen

Vanaf 28 augustus 2020 gaat het mamacafé Huizen weer starten! Er is mooi nieuw speelgoed aangeschaft en er zijn maatregelen genomen in verband met corona. We hebben er weer zin in jullie te ontmoeten!

Wijkcentrum Holleblok | Holleblok 2a te Huizen | iedere vrijdag | 10.00 – 11.30 uur

Het activiteitenprogramma van augustus tot en met december 2020 vind je hier. Actuele berichten van het mamacafé Huizen zijn ook te vinden op Facebook!

Mamacafé Weesp

Ook dit mamacafé (waar natuurlijk ook papa’s welkom zijn!) gaat vanaf dinsdag 18 augustus weer open! Volg ons ook op Facebook!

Bibliotheek Gooi en meer | Oudegracht 67 te Weesp | 1 x per 2 weken op dinsdag | 10.00 – 11.30 uur

Help jij mee?

Heel graag wil mamacafé Weesp wekelijks open gaan. Op dit moment lukt dit nog door een tekort aan vrijwilligers. Heb jij eens per maand ongeveer 2 uur tijd én zin om met andere mama’s, papa’s en overige verzorgers een gezellige ochtend door te brengen? Stuur dan een mail naar Gwen via info@cjgweesp.nl.

Coronaperiode

Wil je (onverwachte) vrije tijd invullen met je kind? Maak een mooie kaart of tekening en maak er een oudere in de buurt of in een thuis blij mee! Dat levert een leuke activiteit én een kleine wandeling op. Bovendien bezorg je ouderen, die nu gedwongen thuis zitten, een lichtpuntje in deze eenzame tijd.

Kidsproof heeft leuke tips voor dingen die je kunt ondernemen. Gelukkig laat de zon zich regelmatig zien.

Uiteraard is het verstandig om bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM in het oog te houden en te volgen.